Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Laan van Erica en de Voorwaarts te Apeldoorn

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Apeldoorn op het adres Laan van Erica in Apeldoorn, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Laan van Erica en de Voorwaarts te Apeldoorn

Er is door Apeldoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Omschrijving: het plaatsen van een kunstwerk (icoon zonnehoeve)Datum indiening: 7 december 2016Wabonummer: D16/014532De gemeente neemt eerst een besluit over de ingediende aanvraag, dit besluit wordt dan gepubliceerd. Op dat moment kunt u de gehele aanvraag en het besluit op verzoek inzien. Ook kunt u dan eventueel een bezwaar of zienswijze indienen. Zolang wij nog geen besluit hebben genomen over de ingediende aanvraag worden geen nadere details over de aanvraag of over de aanvrager verstrekt, omdat we de privacy van de aanvrager respecteren.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel