Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen erica
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Laan van Erica (50), het oprichten van een bouw-/tuinmarkt en het aanleggen van 3 uit-/inritten

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Erica willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Erica.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Apeldoorn op het adres Laan van Erica in Apeldoorn, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Laan van Erica (50), het oprichten van een bouw-/tuinmarkt en het aanleggen van 3 uit-/inritten

Er is door Apeldoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum indiening: 31 januari 2017Wabonummer: D17/014842De gemeente neemt eerst een besluit over de ingediende aanvraag, dit besluit wordt dan gepubliceerd. Op dat moment kunt u de gehele aanvraag en het besluit op verzoek inzien. Ook kunt u dan eventueel een bezwaar of zienswijze indienen. Zolang wij nog geen besluit hebben genomen over de ingediende aanvraag worden geen nadere details over de aanvraag of over de aanvrager verstrekt, omdat we de privacy van de aanvrager respecteren.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Erica