Search
Close this search box.

Vacature Coördinator Maatschappelijke Dienstverlening

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Coördinator Maatschappelijke Dienstverlening in Erica? Leger des Heils Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Restaurant Manager is beschikbaar per 18-05-2024 tot en met 17-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Restaurant Manager
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 8 – 8
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Coördinator Maatschappelijke Dienstverlening? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. Coördinator Maatschappelijke Dienstverlening Leger des Heils Emmen 18-05-2024

Andere vacatures