Search
Close this search box.

Vacature CNC-Conventioneel Draaier/Frezer

Redactie EricaOnline.nl

De redactie van EricaOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Erica aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als CNC-Conventioneel Draaier/Frezer in Erica? IAC Geometrische Ingenieurs is dan naar jou op zoek. De vacature van Conventioneel Draaier/frezer is beschikbaar per 05-05-2024 tot en met 04-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Conventioneel Draaier/frezer
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van CNC-Conventioneel Draaier/Frezer? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures erica
  2. CNC-Conventioneel Draaier/Frezer IAC Geometrische Ingenieurs 05-05-2024

Andere vacatures